marți, 31 martie 2015

Minunate decoruri florale cu parfum de primăvară create de Nicu Bocancea


Lumea florală autohtonă are și nume masculine printre designerii florali. Unul din aceste nume este cel al lui Nicu, Nicu Bocancea, cel care stă în spatele minunatelor creații marca Iris, Florăriile Iris.

Cum sezonul de expoziții dedicate nunților din acest an s-a cam încheiat, cel puțin la București, prin evenimentul ce a avut loc în Palatul Parlamentului la sfârșitul săptămânii trecute, și floriștii au fost prezenți cu expozițiile lor.

Florăria Iris este nelipsită la cele mai importante expoziții iar la cea de zilele trecute au expus un set-up care să-i impresioneze și pe cei mai exigenți clienți. O reverie de primăvară cu o cromatică simplă dar cu multă, multă verdeață, pasiune și imaginație.

Adela Pârvu, jurnalist home & garden a surprins acest moment foarte frumos într-un editorial dedicat muncii de creație a lui Nicu Bocancea.

"Dacă ți-ai dori să evoci primăvara într-un decor de nuntă sau pentru eveniment festiv, fie el de familie sau pentru mediul de business, cum ai face-o? Ei bine, de aceea există designeri floriști, iar Nicu Bocancea este unul de top, aflat în elita mondială din domeniu. 
Și o demonstrează cu fiecare prilej la care participă în numele Florăriei Iris, cum a fost cazul recent, la Palatul Parlamentului, unde la final de martie, a fost organizat un târg de nunți. Poate că așa s-a vrut sau nu, dar mie standul Florăriei Iris mi s-a părut strategic așezat la finalul traseului, după nenumărate propuneri de ținute vestimentare și oferte de locații pentru nunți, deci era inevitabil să nu-ți rămână întipărit în memorie. Dar hai să-ți spun mai multe despre ideile materializate".

Eu vă invit să citiți ce a scris Adela pe blogul său despre această participare:


Foto 1: Nicu Bocancea la Expo Mariaje, ianuarie 2015 (photo Made by me, Dana Șoroș)

Foto 2: Nicu Bocancea pregatind setup-ul de la Palatul Parlamentului, martie 2015 (photo Floraria Iris)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu