miercuri, 1 aprilie 2015

Noutăți din revista Fusion Flowers pe aprilie și mai (1)

A apărut numarul pe aprilie/mai al revistei scoțiene de design floral, Fusion Flowers și colegii ne aduc în atenție câteva noutăți de sezon.
Pentru că e timpul florilor de primăvară ne dau câteva secrete de cum ar trebui să procedăm pentru a păstra cât mai mult florile de primăvară tăiate: Chrystal Clear, producătorul mondial de soluții pentru plante are în portofoliu o soluție specială pentru Gerbera. Aceast pliculeț poate fi folosit și pentru toate tipurile de Narcise tăiate. Pentru Iris, Ranunculus, Anemonă și Frezii e deajuns să le aplicați o tăietură proaspătă înainte de a le repune la apă, după ce le aduceți de la piață, și să le puneți în apă cu soluția Christal Professional 2.

Despre Ranunculus aflăm că apar noi specii din ce în ce mai spectaculoase. Producătorii japonezi anunță produse spectaculoase însă italienii sunt primii care au scos la IPM Essen  2015, în ianuarie, aceste varietăți minunate. Sunt cei mai scumpi Ranunculuși de pe piață la ora actuală însă producătorii scuză prețul de costul ridicat al cercetării și producției.

Lumea modei face și ea o imersie în lumea florilor și Orhideea Vanda ajunge pe catwalk. Naomi Campbell a purtat, la Paris Couture Week, o creație Jean Paul Gaultier destul de controversată. La sfârșitul colecțiilor se prezintă, de obicei, rochia de mireasă a colecției însă, de această dată JPG a ales să prezinte doar... buchetul :) Naomi Campbel a fost literalmente împachetată într-un celofan verde iar pe decolteu a purtat câteva orhidee Vanda, Magic Blue Vanda a producătorului mondial Steef van Adrichenm de la Anco pure Vanda.

Mai aflăm că Fusion Flower organizează o școală internațională pentru floriști la care va veni Yuko Takagi, maestră japoneză. Școala va fi între 21 - 23 iunie 2015 și mai multe detalii și înscrieri se pot face la adresa www.fusionflowers.com sau enquiries@fusionflowers.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu