vineri, 3 aprilie 2020

Atunci când pasiunea nu are limite - Colecția ”Rădăcini”

Am pregătit, recent, cea mai spectaculoasă lucrare pe care am realizat-o. Am avut alături trei parteneri de nădejde: natura, inspirația și partenerul de viață. A fost un trio pornit de la un singur numitor comun: emoția descoperirii.

În spectaculozitatea ei, natura ne demonstrează mereu că e cel mai bun decorator, cel mai talentat artist, cea mai bună formă a ceea ce există pe acest pământ. Ceea ce ne-a fost lăsat să admirăm cu toată ființa noastră, unii bipezi au distrus. S-au distrus păduri, se distrug ape, prin poluare!

Din toate astea natura ne surâde mereu cu niște minuni în fața cărora nu încetezi să nu te prosternezi.

Ceea ce omul a distrus natura a redat, ca prin minune, obiecte/subiecte pentru artiști. Sigur demersul meu nu este unul unic în peisajul artistic însă pentru mine este și va rămâne cea mai mare realizare. Și pentru faptul că am beneficiat de un foarte mare sprijin: cel al partenerului de viața. Cel care a crezut în darul meu și m-a împins realmente mai departe pentru a-mi depași limitele. În definitiv cu toții suntem niște unicate, niște ființe care au câte un dar/har dar mai rămâne să îl și descoperim/practicăm.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu