marți, 17 februarie 2015

Sugestii de teme pentru evenimentele voastre

Floriştii americani, cum sunt ei înaintea tuturor, au lansat încă din luna octombrie a anului trecut noutățile cromatice florale pentru evenimentele din vara lui 2015.
Ca de obicei Europa le are pe ale ei şi vom reveni cu un alt material.
Buchet realizat de Cherry Lane Floral,
 SUA, 2014

Diferențele de culturi trebuie și își spun cuvântul și în acest domeniu.

Ceea ce s-a păstrat din preferințele anului trecut sunt aranjamentele vintage care folosesc culori pale și foliaje argintii, ca cel din imaginea alăturată.

Au intrat însă pe val alte tendințe sau must have-uri ale acestui sezon de evenimente:



1. MARIN - această temă folosește cromatică din zona mediteraneană dar o combină cu suportul ceramicii asiatice în tonuri de albastru, bleu, ca vazele chinezești. Florile din această temă sunt în nunanțe de albastru, bleu, combinate cu alb la care se adaugă, în mod firesc, argintiul. Fie de la foliaje fie de la accesorii.
Dacă anul trecut acest trend era susținut cu precădere de nuanțele marin, cu bleu-marin, turqoise, navy în combinații cu auriul care crea o notă regală sau portocaliul care crea impresia de modern, anul acesta nota regală e dată de vasele de ceramică China, care aduc cu decorul imperial chinez.





Sugestii de teme care pot folosi aceste combinații:

Asian Fantasy - Fantezie asiatică
Clasical Greece - Grecia clasică
Ice Castle - Castelul de gheață
Vienna Waltz - Valsul Vienez
Winter Wonderland - Tărâmul de basm al iernii





2. CALEIDOSCOP - acestă temă este destul de greu de digerat de nuntașii români. Dacă ar fi să participăm la o nuntă în stil caleidoscop găndiți-vă, sau imaginați-vă, că ajungeți la locul de desfășurare al evenimentului și găsiți culori precum cele neon, cu decorații de verde crud, galben, portocaliu, turqoise, puțin din gipsy stile combinat cu indian one.
Dacă alegeți o temă așa zglobie ca aceasta fiți siguri că tot decorul merge în aceeași direcție pentru a nu avea dezamagirea vizuală la care vă puteți expune dacă nu aduceți toate elementele necesare în decor.
Literele grafice rămân în tendințe și ele se pot folosi și în acest decor, la fel de bine ca în cel vintage.




Sugestii de teme care pot folosi aceste combinații:
Buchet realizat de Per Benjamin, în stilul neon,
Europa, 2015


Tropical Fantasy - Fantezie tropicală
Carnival in Rio - Carnavalul de la Rio
Cirque - Circ
Dance! Dance! Dance! - Dans!
Taj Mahal - Stilul indian





3. REGAL - această temă aduce o combinație cromatică care dă o notă de dramatism: violetul cu roșu, o culoare rece cu una caldă. Altfel această combinație dă o notă de eleganţă, bogăție, de excentricitate evenimentului vostru. Suportul acestor flori trebuie să fie musai auriul, vase aurii, sticle aurite, vopsite, accesorii aurii (bețe vopsite auriu, frunze etc.)
La această tema cele mai potrivite sunt rochiile altele decât cele albe pentru că cea bej, champagne, crem, lavandă etc. sunt cele care se integrează cel mai natural în acest decor.




Teme precum:

Art Party - Petrecerea de Arta
Fairy Princess - Prințese din Poveste
Hearts and Flowers - Inimi și flori
Hollywood Awards - Premiile de la Hollywood
Las Vegas/Monte Carlo
Magic

Sursa foto: http://www.flowertrendsforecast.com 

- va urma -




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu