sâmbătă, 21 februarie 2015

Sezon de nunți, momente de inspirație

Naeem Khan
Iată că nu numai florile sunt în atenția noastră. Grație prieteniei cu Raluca Dumitrică, fashion editor, fashion consultant și blogger, vă aducem în atenție și trendurile în materie de rochii de ocazie.

Pentru reușita evenimentului e bine să apelați uneori și la un specialist pentru a vă spune dacă ceea ce vă gândiți să alegeți vi se și potrivește stilului sau conformației corporale.

De asemenea buchetul miresei vine și el ca o completare a rochiei, ca o extensie a lui așa că, dacă vreți, întregul eveniment se va învârti în jurul rochiei alese de voi așa că stilul acesteia, croiala, culoarea, momentul anului, sunt niște factori extrem de importanți în aceasta decizie.

Aproape toate colecţiile de toamnă-iarnă 2015-2016 incluse în calendarul Săptămânii Modei de la New York au adus pe podiumul de prezentare cel puţin o rochie albă, bej, ecru, gri sau bleu foarte deschis, rochii ce pot fi purtate cu brio, pe post de rochii de mireasă, în ziua marelui eveniment. 

Deoarece oricine se poate inspira pentru fericita ocazie din propunerile designerilor faimoşi, iată câteva variante proaspete de rochii de seară, perfect adecvate pentru mirese clasice ori moderne, dar şi pentru mirese foarte îndrăzneţe ori de-a dreptul sfioase!

Așa că spor la cumpărături!

Raluca Dumitrică
Foto: style.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raluca Dumitrica este freelancer, fashion editor pentru Tina R, Alo Moda si alte publicatii dedicate modei. Pentru sfaturi sau consiliere personala privind tinuta pe care o puteti alege si vi se potriveste, îi puteti scrie pe adresa de mail raluca.dumitrica@gmail.com
Oscar de la Renta

Rosie Assoulin

Carolina Herrera

Jenny Packham

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu