duminică, 8 februarie 2015

Se apropie Saint Valentine's day dar și Dragobetele !

Deși e încă zăpadă afară cu toții ne gândim la ea. Da. La primăvară. Când totul revine la viață și ai chef de nebunii.
Floriștii intră și ei în acest dans al iubirii și propun, pentru Sf. Valentin, 14 februarie, o varietate mare de flori, de modele noi și de arome. Puteți gândi orice pentru aceste sărbători dar nu puteți elimina, sub nici o formă, o floare!
Că alegeți simplul trandafir, care, fie vorba-ntre noi, este cea mai comodă alegere, sau buchetul de 101 fire, care pare impresionant dar, după gustul meu, este ostentativ (merge pentru impresia generală ;) ) nu vă puteți exprima fără o floare. De acord ?
Designerii florali au introdus, de mai mulți ani, diferite flori în ecuație. Altele decât clasicul trandafir roșu.
Colegii din SUA, pentru că vorbim de niște trend setteri, ne propun pentru 2015 culorile pastel, pentru vase și ambalaje, și florile, în aceeași tonalitate.
Păstrează și rosul, însă pentru conservatori. ;) Îi adaugă totuși niște elemente din decorul de alcov: pene, perle, broșe. Orice numai să nu fie banal!
Iată un exemplu aici:  https://www.facebook.com/AboutFlowers/photos/a.90732436171.87088.53348026171/10152698457266172/?type=1&fref=nf&pnref=story 

Un alt floral designer drag mie, Leanne Kesler Aifd, tot din SUA, propune pastelul trandafirilor englezești David Austin, care se aduc și la noi și pot face diferența între cadoul de anul trecut și surpriza anului acesta!

Iată cum pot arăta și decorațiile florale pastel:
http://floraldesigninstitute.com/newsletter-innovative-valentine-budvase.html

Acum că v-am deschis apetitul, vă așteptăm să ne căutați! Sper ca toate florăriile să fi pregătite cum se cuvine pentru aceste sărbători și mai ales de două ori, pentru că din tradițiile noastre a reînviat și Dragobetele, care sărută fetele! Pe 24 februarie.

Pentru comenzile on line vă sugerez, în lipsa unei pagini proprii ;) să apelați cu încredere și la prietenii de la Florăriile Iris, http://www.florariairis.ro care au, atât clasicul buchet de trandafiri roșii, cât și superbul trandafir David Austin sau și mai parfumatul trandafir de grădină.

Sigur nu veți fi dezamăgiți dacă știți unde să căutați! Tot ce trebuie să faceți este să vă orientați către floriștii din locații specializate și nu către Piața Coșbuc! Parol!

Dana Șoroș,
florist (floral designer)
https://www.facebook.com/danasoros 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu