joi, 2 aprilie 2015

Un atelier floral bun de Paști - "Passion for flowers"

“Pentru că oamenii ne spun mereu că ne invidiază și că și-ar dori să lucreze și ei înconjurați de atâtea flori, am decis să le arătăm tuturor minunata lume a florilor,” spune Dhaniel Nora, Creative Director la Purple Flowers & Events.

Așa s-a conturat ideea unui atelier inspirațional de înfrumusețare a timpului liber, dedicat celor care vor să se destindă realizând aranjamente florale.

Eu îmi permit să vă mai fac o sugestie: vin sărbătorile Pascale și cu toții ne decorăm masa de sărbătoare și cu flori, mai ales dacă primim oaspeți. Și dacă primim și dacă suntem invitați vom avea anul acesta un décor floral făcut personal ceea ce aduce mai multă frumusețe.

Numit “Passion for flowers”, atelierul este la cea de-a doua ediție.
În cadrul acestuia, Dhaniel va dezvălui participantilor din secretele aranjamentelor florale, dar și trucuri pentru a se bucura cât mai mult timp de florile pe care le primesc.

Locuri disponibile au rămas la atelierul din 8 aprilie, începând cu ora 19:00, la sediul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr 13B (intrarea din strada Mozart).
Costul participarii este de 240 lei/persoana (flowers, joy, drinks & sweets included). Atelierul durează două ore.
Toate persoanele interesate sa participe la cursurile lui Dhaniel sunt invitate sa se inscrie la numarul de telefon 0755 138 138 sau la adresa HELLO@PURPLEFLOWERS.RO.




Dhaniel Nora (www.purpleflowers.ro) este creatorul atelierului "Passion for flowers", un curs introductiv in realizarea aranjamentelor florale, o metoda de relaxare si o oportunitate de evadare din rutina zilnica.

Sursa foto: Facebook, Purple Flower & Events


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu