vineri, 17 aprilie 2015

Ziua în care olandezii au lansat Tulipa (Laleaua) Alison Bradley

Alison Bradley cu Tulipa Alison Bradley
Imaginați-vă scena! Echipa de la Fusion Flower magazin stătea și aștepta liniștită demonstrația florală ce urma să aibă loc la IPM Essen 2015 când, faimosul maestru florist german Gregor Lershe urcă pe scenă. Anunță că are o surpriză pentru toți cei prezenți.  Mulțimea începe să se agite. Ceea ce s-a întâmplat mai apoi a fost de domeniul istoriei publicației scoțiene pentru că maestrul Gregor a început să facă un laudatio editorului acesteia, Alison Bradley, invitând-o mai apoi să îl însoțească pe scenă pentru surpriza propriu-zisă.

Piet van Kampen, Gregor Lershe, Alison Bradley și Menno Boots
Îmbujorată de emoție și în aplauzele audienței aceasta a mers pe scenă, observând că odată cu ea intră și un mare specialist și producător olandez de lalele, Menno Boots de la Borst Bloembollen. În momentul când și-a reîntors privirea spre maestrul Gregor, Alison a observat că acesta ținea deja în mână un buchet de lalele roșii, bătute, deosebit de frumoase.


Bucurie și extaz să ai o floare care să îți poarte numele!
Surpriza a fost că acele lalele îi vor purta, de acum înainte, numele ei! În aplauzele frenetice ale publicului cei de la G-Fresh, au desfăcut o șampanie toastând și inaugurând această ediție specială de lalele, Alison Bradley. 

Această realizare a industriei horticole olandeze nu va fi însă disponibilă pentru vânzare în cantități mari decât peste 2 ani, mai anunță Fusion Flower magazin din care am tradus acest articol.

Dana Șoroș
18 aprilie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu