miercuri, 21 octombrie 2015

Concurs internațional - Florile Reginei Maria - 29 octombrie 2015





Pe 29 octombrie, data aniversară pentru Casa Regală a României, fiind data de naștere a Suveranei României, Maria, este o zi de întâlnire pentru floriștii români de pretutindeni.
 


Cei care se află în București în acea zi își pot aduce lucrările dedicate Reginei, un buchet pe care și l-ar imagina cadou pentru cea care a iubit florile și le-a dedicat un loc important în viața ei și în viața regatului României, la Hotel Residence Arc de Triomphe, începând cu ora 18.
Mulţumim tuturor floriştilor care au răspuns invitaţiei noastre, sperăm ca această primă ediţie să fie un succes, lansând o tradiţie a frumosului şi creativităţii inspirată de pasiunea pentru flori a Reginei Maria, ne-a precizat Cristina Turnagiu-
Dragna din partea organizatorilor.

Va fi un moment festiv, un moment în care ne vom aduce aminte de tot ce a însemnat Regina Maria pentru România modernă și vom socializa la un pahar de vin oferit de organizatori.

După război, pasiunea pentru gradină a venit spre mine cu o forță pe care nu am cunoscut-o înainte. Flori peste tot, în grădini, în case, în spitale, în fiecare colț de stradă, flori, flori în semn de speranță și credință. Și după aceea am creat grădini peste tot unde m-am dus, grădini colorate, grădini pentru memorie, pentru bucurie și frumusețe” spune Regina Maria a României în memoriile sale.

De pe 29 octombrie şi până pe 3 noiembrie organizatorii acestui eveniment adună o grădină virtuală, formată din imagini cu buchete sau grădini de inspirație Regina Maria imagini dedicate aniversării a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria. Fotografiile vor fi selectate şi organizate în 4 capsule ale timpului ce vor fi depuse în casete speciale la Balcic, Bran, Peleş şi Cotroceni, în semn de omagiu pentru Regina Maria a României.

Imaginile dumneavoastră cu flori, alături de un mesaj personal în cadrul acestui eveniment, ori pe pagina de facebook Queen Marie of Romania, sub formă de comentariu la albumul Florile Reginei sau la adresa de email florilereginei@gmail.com, vor face parte din acest album virtual ce va fi deschis peste ani ca o amintire a acestui moment fericit!

Echipa "Queen Marie of Romania"
 

NOTA: Pentru a fi incluse în capsula timpului imaginile trebuie să fie originale sau să aibă numele autorului menţionat.
Particpanții la acest demers trebuie să știe, din start, că nu esteun concurs dotat cu premii sau care să aibă un regulament anume. Concursul constă doar în încărcarea unei imagini simbol pe pagina destinată evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu