joi, 8 octombrie 2015

Ce aflăm din ultimul număr al Fusion Flowers ?

Ultimul număr al publicației Fusion Flower magazin vine cu informații utile pentru floriști dar și pentru cei pasionați de flori.

Designerii care semnează articole și prezintă noi designuri în acest număr sunt Mig Kimpton, Marie Bittnerova (Cehia), Joseph Massie, Mark Pampling, Brigitte Heinrich și preferatul meu, Carles J. Fontanillas (Spania).

Anco pure Vanda in prezentare Versace
Folosirea florilor în lumea modei a devenit un obicei din ce în ce mai popular printre marile case de modă, și nu numai. În acest număr găsim imagini de la ultima prezentare Versace care a folosit exclusive orhideela Vanda, de la nu mai puțin celebrul producător olandez Anco pure Vanda, într-un design semnat de Bruno Bugiani de la Manifesto Flowers.




În acest număr aflam și informații despre evenimentele ce vin:
4 -6 noiembrie The Netherland Flower trade show, www.hppexhibitions.com
4 – 6 noiembrie The Netherland Flower trade show, www.floraholland.com
13 – 15 noiembrie NAFAS Festive Flower&Food Show, Winter Gardens din Blackpool, UK – www.festiveflowerfoodshow.co.uk

Mig Kimpton  (foto) semnează un articol despre evenimentul din septembrie, de la Leeds Castle din Kent de la Festivalul Florilor dedicat toamnei. Designurile prezentate în castelul vechi de 900 de ani care păstrează patina timpului, au fost armonizate cu cei 500 de acri de gradină.
Mig Kimpton se va întoarce la Castelul Leeds pe 16 decembrie 2015 pentru a prezenta Festive Floral Roadshow. Biletele sunt în vânzare la www.leeds-castle.com


Un alt articol interesant este cel dedicat unei flori din ce în ce mai îndragite și pe la noi, Lishianthus-ul și care în ultimii ani a suferit mutații spectaculoase aduse de horticultorii olandezi pentru a crea specii cât mai atractive pentru floriști și clienții lor.
Noile sortimente de Lisianthus, bogate în mai multe cupe de flori și mult mai egale ca format decât varianta originală, liniară, a stârnit deja interesul designerilor floriști de a-l folosi în munca lor mai mult decât până acum, fiind și o floare relativ rezistentă.







Găsim și ultimele apariții editoriale pentru floriști, oferte la cărțile deja în stoc și câteva info despre evenimentele de anul viitor dar, despre acestea, vorbim altă dată.

Pe www.floralfundamentals.com cu doar 25 de lire puteți deveni membrii ai unei platforme de designeri și floriști din toată lumea, primii noutățile domeniului și acces la revista lor on-line cu 4 apariții anuale.

Pe www.fusionflowers.com găsiți și formularul de înscriere în competiția Fusion Flowers International Designer of the Year pentru care puteți aplica până pe 30 noiembrie 2015.

Tot pe pagina lor găsiți un magazin on-line cu produse pentru floriști, unele din ele pe care nu le găsiți la distribuitorii din țară.


cu drag pentru voi a consemnat Dana Soroș,
florist




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu