marți, 19 iulie 2016

Florint Florist Conference 2016 și jubileul de Diamant al Asociației europene la Amsterdam, pe 5 noiembrie a.c.



Pe 5 noiembrie 2016, la Renaissance Hotel din Amsterdam va avea loc conferința și dineul de gală al Asociației Florint, gală ce va sărbători 60 de ani de existență a acestui organism professional internațional.

La această conferință vor fi prezentate atât provocările 2016 în domeniul floristicii internaționale cât și rezultatele Cupei Europene de floristică.

Ediția din acest an pare să se desfășoare într-o incertitudine destul de mare dată fiind situația social europeană și internațională, criza de după Brexit dar și atacurile teroriste care modifică structuri mentale și comportamentale ale pieței de flori. E greu să te gândești la clienții care vor da năvală în continuare să cumpere flori dacă preocupările de zi cu zi o iau pe altă cale, e greu să și prevezi viitorul.

Specialiștii vor să se așeze la masa dialogului și să vadă floristica încotro.

”În 1956 fondatorii noștri nu cred că sperau ca această asociere să dureze atât. Se adunaseră pentru a le fi mai ușor, pentru a coopera la nivel European și pentru a se dezvolta unitary. Astăzi avem aceleași provocări, dacă nu și mai mari. Aveam nevoie de o cooperare reală, de integrare și comunicare mai mult decât atunci. La această conferință vom face o retrospectivă a acestor 60 de ani, cu care nu multe asociații se pot lăuda, și vom privy înainte ce vom putea face și de acum încolo avându-I ca parteneri, de această dată, pe noul Consiliu Floral Olandez (Flower Council of Holland).

Se pare că viitorul ne aduce schimbări de perspectivă și va trebui să schimbăm diferite abordări. Cum am putea face asta dacă nu împreună. Vom sărbătorii apoi cei 60 de ani de existență în cadrul unei Gale ce va avea loc în celebra catedrală Koepelkerk din Amsterdam la care îi așteptăm pe toți participanții la Conferință” a spus Mark Ward HMBFA, președintele actual al Florint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu