marți, 14 iunie 2016

Andreea Stor la Hortus FlorShow din București




La sfârșitul lunii mai a avut loc, la București, tradiționalul târg de flori organizat de Universitatea de Științe Agronomice și medicină Veterinară din București, Zilele Horticulturii Bucureștene, sau Hortus FlorShow.

Anul acesta organizatorii au adus de la Cluj, un absolvent al secției de Horticultură și profesor acreditat de design floral internațional, Andreea Stör care a susținut, în aula mare, ticsită de studenți și floriste, atât o prelegere despre viața de florist cât și, a doua zi, o demonstrație de accesorii florale la care și-au dat concursul mai multe membre ale Asociației Floriștilor Români.




Bazată pe un expozeu la obiect prelegerea Andreei a suscitat interes din partea studenților care și-au dorit să afle mai multe despre viața de florist și, ca de fiecare dată, discuțiile post eveniment au fost de fapt cele care au animat atmosfera.
În prima zi de participare Andreea a arătat câteva designuri explicându-le participanților pe fiecare în parte, de la idee, concept până la realizare și posibilități de expunere.



A doua zi a fost marcată de veselie și culoare Andreea, alături de floriste din Asociația Floriștilor Români, Laura Drăghici, Raluca Olaru, Cornelia Leuştean și Adina Filculescu, demonstrând participanților, live, realizarea unor accesorii florale de purtat prin oraș sau la evenimente speciale: coșuri de bicicletă, pălării, ochelari de soare, sandale, mânuși, cască de bicicletă sau chiar bicicletă decorată cu flori, guler de rochie sau colier, toate fiind apreciate de public care a vrut să știe detalii iar ședințele foto au fost parcă interminabile.




Andreea Stor a primit, din partea Decanului Facultății de Horticultură, dl. Dorel Hoza, o plachetă care să îi ateste calitatea de membru onorific al Consiliului Facultății de Horticultură din București, pentru promovarea acestei meserii și pentru inspirația pe care o dă viitorilor absolvenți ai acestor facultăți de profil din toată țara.
 
Mulțumiri speciale fotografului de la Simply Happy care a știut să surpindă pas cu pas, frumusețea și detaliile florilor.



Mai multe detalii și fotografii și pe pagina de Facebook a Asociației dar și a Andreei Stor.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu