miercuri, 15 iunie 2016

Clujul pe harta floristicii internaționale - Araik Galstyan într-o demonstrație inedită la Muzeul de Artă





Recent a avut loc la Cluj demonstrația designerului florist cu renume internațional, Araik Galstyan într-un show spectaculos organizat la Muzeul de Arta din Cluj. Încântat de performanța din România și de cum a fost primit de publicul clujan, Araik a declarat că a fost cel mai bun proiect al său de până acum, ceea ce pune Clujul déjà pe harta floristicii internaționale.





Floriști din România merg déjà, în Spania, la cursurile acestuia și au avut ocazia, de această dată, să lucreze cot la cot cu maestrul lor: Ioana Cadar (organizator principal), Răcănel Ionela Alina, Arhire Geta, Toth Eva Melinda, Dragovici Ivana, Corcescu Alice, Metz Judith, Muresanu Marcela, Iscu Gianina, Sabo Camelia, Craciun Brândușa, Cîmpeanu Alina, Cojocaru Cristina, Lucaciu Cristina, Grosu Emilia Florina, Marcu Roxana, Medveș George, Rikova Marina, Ruslan Valiyev, Kantor Julia, Gerliczki Zoltan, Odman Bergovist, Linda Maria, Tihohod Carolina, Corcinschi Lilia și Cadar Călin Mircea, soțul inimos și sprijinul Ioanei Cadar, felicitat public pentru performanța de ași sprijini soția în acest domeniu atât de frumos dar atât de greu.



Evenimentul a fost organizat în curtea Muzeului de Artă din Cluj cu sprijinul Primăriei și Consliului Local, Consiliului Județean, Casei de Cultură a Studenților. Manechinele care au defilat cu creațiile florale spectaculoase au purtat vestimentație semnată de un designer clujan, Ligia Mocan iar rochiile de nuntă au fost asigurate de designerul Cristina Edu.

Araik Galstyan este proprietarul Moscow International Floral Design School și al publicației Flowers World - Proffesional Floral Design magazine. Este recunoscut ca un show-man cu realizăti spectaculoase, de proporții impresionante și în totdeauna inedite prin forme și texturi. Mai multe foto și detalii găsiți și pe profilul lui de Facebook.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu