vineri, 27 iunie 2014

Trendul nunţilor în 2014




















În 2014 toate nunaţele de albastru sunt la modă, fetelor!. Anul Calului de Lemn vă aduce această culoare în atenţie. Aşa că nu îl ignoraţi! De la albastrul navy pe care îl puteţi găsi în floare de Anemonă, dar nu numai, până la albastrul regal sau aqua, toate se vor regăsi în nunţile trendy din acest an!

Decor regal

Dacă veţi combina albastrul regal, sau cel Navy, cu auriul veţi realiza un decor pentru o nuntă clasică şi cu stil. Evident că un contrast cu albul şi mici tonuri de bleu sunt bine venite în buchetul de mireasă pentru a face trecerea de la culorile tari la alb. Alb vor fi rochia de mireasă, cămaşa mirelui, lumânările, decorul de masă al sălii festive aşa că albul nu poate fi ignorat din nici o combinaţie expusă. Numai că trecerea de la o culoare la alb este recomandabil să se facă într-o paletă coloristică apropiată, dacă nu chiar un degrade al nunaţei forte.

Decor extravagant


Dacă vreţi ca evenimentul să fie unul mai puţin conformist optaţi atunci pentru combinaţiile: aqua-coral, aqua-portocaliu sau aqua roz!
Sigur veţi fi remarcate pentru îndrâzneală şi pentru ingeniozitate! Atenţie însă că sunt mai multe nuanţe din fiecare culoare şi deci e bine să vă consultaţi cu floristul sau decoratorul şi să alegeţi combinaţia dorită folosind un paletar!

Griul aduce o notă de eleganţă

Propunerile de combinaţii de mai sus pot fi lucrate cu foiaje verzi sau cu foiaje gri care vor aduce o notă de poveste, un decor vintage, elegant.
Pentru că rozul este încă o culoare des întâlnită, iată, acum există posibilitatea jocului de culoare şi scoaterea din ordinar spre extraordinar a unui eveniment! Nunaţa de roz trendy în acest an este rozul pal.

Gândiţi şi planificaţi din timp evenimentul Dvs. si, nu uitaţi: un profesionist vă poate transpune visul în realitate! Prietenele şi rudele sunt bune dar optaţi pentru consiliere profesională!

Dana Soroş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu