miercuri, 27 martie 2013

Concurs national de Aranjamente Florale si Demonstratie sustinuta de Japp Wisse

Jaap Wisse


Ca in fiecare an, de Ziua Nationala a Olandei, Ambasada Tarilor de Jos la Bucuresti va organiza doua evenimente de promovare a comorii nationale: cultura de flori si maestrii floristi olandezi, renumiti in lumea intreaga pentru demonstratiile sustinute.
Anul acesta invitatul si protagonistul atelierului de lucru este renumitul florist olandez Jaap Wisse.
Atat Concursul National cat si demonstratia acestuia se vor desfasura in incinta Metropolis Center, bd. Iancu de Hunedoara, 55-57, Bucuresti, pe 25 aprilie 2013, cu ocazia Zilei Nationale a Olandei.

Concursul National de Aranjamente Florale este deschis floristilor din Romania. Acestia vor executa, intr-o ora, un aranjament floral pe o tema data folosind florile si accesoriile puse la dispozitie de organizatori.
Atelierul de lucru va avea tema “Decor si Stil- tehnici inovative pentru aranjamente si accesorii spectaculoase”. Este deschis unui numar de 25 de cursanti si va avea loc tot pe 25 Aprilie 2013, între orele 15:30-17:30 la Loft Lounge din Metropolis Center, bd. Iancu de Hunedoara, 55-57, Sector 1 Bucuresti

Participarea se face pe baza de inscriere la e-mail concurs@bdgind.ro sau fax la 021 317 98 70, iar organizatorii va vor transmite formularul de înregistrare. Înscrierea se considera confirmata numai pe baza transmiterii formularului de înregistrare completat si semnat, impreuna cu dovada efectuarii platii taxei de participare.

Taxa de participare la atelier este de 558 RON (inclusiv TVA) si se achita firmei Business Development Group SRL în cont RO36INGB0001000153258921, deschis la ING Bucuresti.
Termenul limita pentru înregistrarea participarii la atelier este 11 Aprilie 2013. Având în vedere ca locurile sunt limitate, ordinea achitarii taxei de participare are prioritate.

Detalii si la: office@bdgind.ro, Business Development Group la Dana Dolghin.

Dana Soros


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu