miercuri, 6 martie 2013

Ce se poarta la nuntile din 2013 ?


Dupa Postul Pastelui incepe sezonul de evenimente: nunti !
Pentru a vedea ce propune Bucurestiul in materie de organizari de evenimente am vizitat doua din cele mai importante expozitii de profil. Ce am constatat? Lipsa de imaginatie!
Se poate comenta foarte mult pe acest subiect dar ma rezum la a va sfatui, pe cei care va doriti evenimente deosebite in acest an, sa fiti creativi! Piata deco din Romania va permite accesul la decoratori florali, organizatori de evenimente, stilisti, fotografi si DJ-ei care sa va ajute sa va organizati povestea voastra de succes, evenimentul de care sa isi aduca aminte cu totii, cu bucurie.

Se poarta povestile, in concluzie ! Povestile cu flori, cu fructe sculptate, cu rochii inedite, cu dulciuri pe care sa le mananci din priviri, cu multe, multe inovatii!!!

Nici buchetele clasice nu mai sunt la mare moda dar daca totusi optati pentru un astfel de decor, alegeti pe cineva care va poate pune in valoare atat rochia cat si silueta.
Buchetul se asorteaza musai cu tipul rochiei si e bine sa stiti asta inainte sa va hotarati ce flori va doriti. Un stilist sau un decorator floral va pot da sugestii atat despre florile care s-ar potrivi cel mai bine cat si asupra formei buchetului.

Designerii straini revin la culorile pal. Ai nostri nu prea propun nimic pentru ca aici nu se da tonul ci se copiaza ce se poarta la altii :((
De aceea, cum spuneam si la incepututl acestei postari, nici localurile nu vin cu idei noi ci cu aceleasi decoratii "prafuite" replicate de sute de ori. Aceleasi nuante de satin cu care isi imbraca scaunele... Aceleasi flori asortate la intreg... Si e simplu de explicat: nu toate au personal specializat!

In fine, e bine de stiut ca piata de decoratii florale a evoluat si ca aveti de unde alege. Numai sa vreti! Apoi va puteti impune punctul de vedere si in locatia in care visati sa va organizati evenimentul.


Dana Soros
danadesign2012@gmail.com
martie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu