luni, 13 iulie 2015

Și Măiastra și-a luat zborul!

Bujorul, 11 iulie 2015
Designerul vestimentar Alina Mărgulescu, singura care a realizat până acum în România o întreagă colecție haute couture din borangic, în proiectul pluri disciplinar Borangic, a lansat, pe 11 iulie, în cadrul Feeric Fashion Days din Sibiu, colecția intitulată Măiastra, un omagiu adus bluzei tradiționale românești - IA.

Păpădia, 11 iulie 2015
Formată din mai multe piese cu design unic, colecția este realizată din materiale prețioase: mătase, voal, bumbac țesut manual, tafta (pentru unele fuste).  Fiind piese inspirate din portul popular românesc designerul a dorit ca pentru această colecție să colaborăm și să realizam și niște accesorii florale pentru unele ținute.

Spicul, 11 iulie 2015
Așa au apărut accesoriile Bujorul, Păpădia și Spicul, accesorii structurate 3D și realizate din materiale naturale: Bujor, Ornitogalum, spice de grâu și Steel gras.

cu nostalgie pentru Regina Maria, decembrie 2014
Nu a fost prima colaborare de acest gen. În iarna 2014 am realizat accesoriul floral pentru colecția Borangic care a fost expusă la Casa Regală a României iar în primăvara 2015 am realizat accesoriul floral pentru teasingul colecției Măiastra, pentru ca în vara 2015, la Garden Party-ul de la Casa Regală a României să realizez primul accesoriu floral/pălărie florală purtabilă la un eveniment cu dressing code.

Colecția vestimentară a Alinei Mărgulescu poate fi acum achiziționată pe http://zenya.ro/product-category/designers/alina-maria-margulescu/ .

Cât despre accesoriile florale ele pot fi realizate la comandă în funcție de eveniment, ținută, locație etc. iar pentru detalii și comenzi mă puteți contacta pe mail, la popescud29@gmail.com sau la telefon 0721 370 300.
Palaria regală, 10 mai 2015

Floral hat, aprilie 2015



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu