duminică, 22 mai 2011

Alteta Sa Regala, Principesa Margareta a vizitat Best Flower 2011



Duminica, 22 mai, a fost randul Altetei Sale Regale, Principesa Margareta a Romaniei sa viziteze lucrarile expozitiei designerilor floristi organizata la Carol Parc Hotel, furnizor de servicii al Casei Regale a Romaniei.
Alteta Sa Regala a avut amabilitatea sa viziteze nu numai sectiunea profesionistilor ci a vizitat-o si pe cea a amatorilor fiind impresionata, dupa propriile spuse, de calitatea lucrarilor si de la aceasta sectiune.
Desi nici unul din aranjamentele florale ramase expuse nu mai arata ca la inceput fiecare designer care si-a facut timp sa o intalneasca pe Principesa a adus un aer fresh compozitiei proprii.
Asa am ajuns si eu sa inlocuiesc calele, care se topisera pur si simplu, cu niste garoafe. Frapant, nu? De la eleganta calei la banalitatea garoafei...insa fiind vorba de ultima zi a expozitiei nu avem de ce sa mai investesc in flori proaspete de vreme ce maine e totul de domeniul trecutului.

Am atasat aici o fotografie infatisandu-ma pe mine explicandu-i Altetei Sale Regale, Principesa Margareta tema compozitiei si natura schimbarilor aduse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu