luni, 3 aprilie 2017

Concursul National de Aranjamente Florale a ajuns la a VIII-a editie - Save the day: 27 aprilie 2017

Concursul National de Aranjamente Florale, organizat de Ambasada Olandei la Bucuresti si Business Development Group va avea loc pe 27 aprilie 2017, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Le Diplomate.

Marele premiu va consta intr-o vizita in Olanda la Festivalul Floral de la Aalsmeer. De asemenea, concurentii plasati pe primele 10 locuri alaturi de aranjamentele realizate de acestia, vor participa la receptia oferita cu ocazia Zilei Nationale a Olandei in cursul careia va fi acordat si un premiu de popularitate.

Anul acesta o vom avea din nou alaturi de noi pe Jacqueline Boerma, insa de aceasta data impreuna cu fiul sau, Mike Boerma, intr-un dialog despre creativitate, inovatie si continuitate in dezvoltarea unei afaceri de succes in domeniul floristic.

Proprietar al Boerma Instituut (www.boerma.nl), Jacqueline reprezinta a patra generatie Boerma care lucreaza in afacerea cu flori. A inceput sa lucreze pentru Boerma Instituut in 1981 iar in 2013 a devenit CEO preluand responsabilitatea de la tatal sau. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, Jacqueline a sustinut cursuri de arta florala in SUA, Rusia, Japonia, Franta, Grecia etc., a organizat si a fost membru al juriului in diferite competitii de design floral la nivel international si contribuie regulat la numeroase publicatii de specialitate.

Mike a crescut printre flori si design floral iar dupa ce a absolvit scoala de "Arta si Design" din Amsterdam, a inceput sa lucreze pentru Boerma Instituut, reprezentand cea de-a cincea generatie care duce mai departe traditia familiei Boerma. In 2013 Mike a absolvit cu succes cursul de Master Dutch Floral Design si de atunci este profesor atat in Olanda cat si in alte tari.

Evenimentul se adreseaza designerilor floristi, antreprenorilor in sectorul floricol si organizatorilor de evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu