marți, 26 mai 2015

InspirationArt – Flower Design Workshop cu maestrul florist Nicolae Agop

Echipa Atelierele ILBAH îl aduc în România pe maestrul florist Nicolae Agop. Primul său workshop în România va avea loc pe 27-28 mai 201 spun organizatorii.
“Workshopul care se încadrează în categoria InspirationArt by Atelierele ILBAH, este o nouă dovadă a faptului că ne dorim să contribuim la dezvoltarea cursanţilor noştri şi a tuturor celor pasionaţi de artă şi design” spun organizatorii pe pagina lor de socializare.

De fapt întregul program și detalile despre înscriere se pot găsi pe pagina oficială www.ateliereleilbah.ro sau pe pagina de Facebook a Atelierelor ILBAH.


Dar cine este Nicolae Agop, invitatul special care va susţine acest workshop?


Nicolae Agop este un nume de seamă în rândul floriştilor celebri la nivel internaţional, cu o experienţă profesională de 33 ani, care a reuşit să îşi transpună pasiunea pentru floristica într-o profesie de succes.

În prezent este membru de onoare al Asociaţiei Naţionale a floriştilor din Rusia, fondator al “Atelierului floristic AGOP” din Chişinău şi absolvent al Şcolii Internaţionale de Floristica din Tallin, Estonia.

Experienţa sa în designul floral este susţinută de numărul impresionant de expoziţii, seminarii şi concursuri la care a participat în prima fază a carierei sale şi pe care le-a organizat ulterior în mai mult de 40 de oraşe din ţări diferite.

Nicolae Agop este câştigătorul şi deţinătorul mai multor diplome la expoziţii şi concursuri internaţionale de floristica profesională din Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia şi Elveţia.




Program:

Ziua I – 27 mai: Workshop Design Floral – durata: 8 ore
10:00 – 13:00: Realizarea buchetelor creative de către Nicolae Agop
13:00 – 13:30: Bistro break
13:30 – 16:30: Realizarea buchetelor creative de către participanţi, sub îndrumarea maestrului florist
16:30 – 16:45: Coffee break
16:45 – 18:00: Finalizarea lucrărilor, feedback şi concluzii

BONUS: Ziua II – 28 mai: Demonstraţie accesorii cu flori şi buchete pentru Fashion Show – durata: 2 ore
17:30 – 19:30: Realizarea accesorilor şi buchetelor de către Nicolae Agop
19:30 – 20:30: Fashion show designeri Atelierele ILBAH
20:30: Party Atelierele ILBAH – Lansare sediu Centru de creaţie Atelierele ILBAH

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu