joi, 5 mai 2011

Castigatorul concursului national de aranjamente florale, editia 2011 - Darius Gheorghita

Concursul National de Aranjamente Florale editia 2011  a avut o tema data de maestrul florar olandez, Konni van Delft – o vizita a fiicei sale la parinti, denumita simbolic "Celebration".
Concurentii, 40 la numar, din toata Romania, au avut la dispozitie cale, trandafiri, mini-gerbera si gura-leului, si verdeata aspidistra, bear grass, equisetum, au realizat un aranjament de masa central fiecare aducand viziunea lui asupra momentului acestei intalniri.
Desi o sa va vina greu sa credeti exista multi artisti florari in Romania, organizatorii spunand ca au refuzat multi potentiali concurenti, ceea ce demonstreaza ca un astfel de eveniment este cautat de piata de arta florala din Romania. Pacat ca presa vizuala a fost ca si inexistenta. Doar B1 TV a avut niste reporteri pe acolo insa nimic despre concurenti, nimic despre industrie, nimic despre calitatile designerilor nostri sau a interesului din ce in ce mai crescut pentru aceasta forma de arta.
Castigatorul a fost Darius Gheorghita care practica arta florala in Bucuresti. Il gasiti in Dadoo the concept store dar si pe pagina lui de facebook, http://dariusdadooblog.blogspot.com/

Va las sa il descoperiti singuri si veti vedea de ce am spus ca, lasandu-va evenimentele unice din viata voastra pe seama profesionistilor, nu veti regreta nici un cent din banii cheltuiti. Memoria fotografiilor facute cu aceste ocazii va arata toate frumusetile si unicitatea momentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu